13 Kasım 2008 Perşembe

Resimleri


Kızımdır diye demem çok yeteneklidir. İşte çektiği resimlerden biri. Buda bizim kedimiz pamuk.
İkiside cok hoştur, öyle ki birbirlerine fazla yaklaşmazlar nede olsa benim kızım daha 3.5 yaşında. Ama yakındır önde pamuk arkada Başak koşuşturmaları.
Ben hamile iken pamuk hanım kucağıma yatar bilinen kedi tırtırlarını söylerdi. O zamandan belliydi aralarında komik bi ilişki olacağı, Başak hanım teperdi içerden. Pamuk kafasını kaldırıp bakardı, ama bişi anlarmıydı bilmem tekrar başlardı tırtıra. Bende beklerdim ne olacak diye ve evet beklenen olurdu. Pamuk tepilirdi. Kalkıp giderdi tabii ne yapsın. Aşka gelsin tepilip durulsun, alınıp giderdi.
Bizim pamukta hoştur ooyy ooyyy. Onunda bol hikayeleri vardır. Az yaramaz değildir oda.
Başak doğduktan sonra anladı ki birtek onun miyavlamasına uyanıyor çok uzun bir süre eğer olurda yemeğini vermeyi, tuvaletini temizlemeyi falan unutursak bizi uyarmak için gidip yaptıklarıda yeterli gelmezse işte yandık demekti. Hemen gidip uyuyan kızımın başında miyavlamaya başlardı ve bizi cezalandırırdı. Başak oldum olası uykuyu sevmeyen bir çocuk olmuştur. Birde uyudumu tv seyret, evini makine ile süpür, at koştur uyanmaz ama pamuk miyavladımı hemen uyanırdı. Neyseki o günler geride kaldı, artık pamuk hanımı ihmal etmiyoruz. Mutlu. Hemde Başak hanım uyku düzenini kurduda 2 yaşından beri oda mutlu.
Geldi benim kızım hepimize iyi günlerrrrr

1 yorum:

Adsız dedi ki...

:))) Lütfen Banu'cuğum Başak Hanım ile Pamuk Hanım'ın maceralarını çok çok anlat... Çok komik bunların ikisi yaaa:)))